Svenska English
Produkt - Fartkameravarnare Navirad GPS5

Fartkameravarnare Navirad GPS5

Världsnyhet

Nya Navirad GPS 5 nu även med varning vid skolor i Sverige. Detta ger dig som förare en varning att ta det försiktigt när du närmar dig ett skolområde både för hänsyn för barnen samt att där risken för hastighetskontroller är större samt att lägre fartbegränsning ofta gäller.Navirad GPS 5 dessutom en unik Europeisk fartkamera databas inkluderad i priset. Helt fria uppdateringar ingår i priset av produkten. Inga abonnemangskostnader eller andra dolda avgifter.

Navirad GPS 5 uppmuntrar dig att vara försiktig när du ankommer till ett risk område.

Risk områden - områden av mobila kontroller, farliga kurvor, områden av drabbade
olyckor - kan läggas till av användare i databasen Navirad GPS och delas via Internet.

Uppdateringar av GPS Navirad är fria och obegränsade. Dessa uppdateringar görs via Internet efter att ha laddat ned installationsprogrammet automatiskt. Anslut din GPS Navirad till USB-porten på din dator för att manövrera uppdateringen.

Kontrollera din hastighet

Hastighetsbegränsning i 5 stycken hastighet nivåer. Mycket lätt att programmera från programvaran användaren eller direkt på GPS med hjälp av två knapptryck .

Med hastighetsbegränsande kan du helt kontrollera hastigheten på ditt fordon utan att ha ögonen från vägen för att titta på din hastighet mätaren.

Undvik falsklarm

Med GPS Navirad blir du varnad endast om du är på väg till ett risk område i den färdriktning som du färdas. Du undviker alltså falsklarm för riskområde som avser trafik i motsatt färdriktning. 

Liten och diskret

Tack vare sin ringa storlek och användningen av dess interna antenn, GPS Navirad GPS5 är extremt kompakt och diskret. Monteras enkelt med ett magnetfäste. GPS Navirad 5 är 100 % laglig och är avsedd att hjälpa dig att kontrollera din hastighet och hålla dig  informerade om riskområden.

Uppdateringar - Fartkameravarnare Navirad GPS5
Produktuppdateringar och databaser hämtar ni på www.tmobilteknik.com
Adress
Hyvlaregatan 1
461 32 Trollhättan, Sverige
E-post
info@tmobilteknik.com
support@tmobilteknik.com
Telefon
Vardagar 8.00 - 16.00
+46 (0) 520 422 560