Svenska English
Produkt - Fartkameravarnare Navirad GPS4

Fartkameravarnare Navirad GPS4

Navirad GPS 4 är en ”kung” bland fartkameravarnare. Det är en helt nyutvecklad fartkameravarnare med en ny läcker design och med inbyggt röstguidning på svenska som gör det ännu lättare för dig att uppfatta hastighetsbegränsningar.

Navirad GPS 4 jämför hela tiden din position med den inbyggda databasen för att se om det finns lagrade platser framöver. Tack vare en högklassig 3 koordinaters anti-falsk-larms teknologi, så kan du vara säker på att den larmar vid rätt tidpunkt och avstånd. Med en inbyggd 12-kanalers satellitmottagare beräknar den din position varje sekund och kan därigenom räkna ut fordonets hastighet som syns på skärmen.

Navirad GPS 4 ger röststyrd information på bland annat hur fort du kör och vilken hastighet som gäller vid den lagrade platsen där det finns en fartkamera. Den ger också tidsinformation vid varje timslag, röstvarning vid POI dvs. egna varnings zoner och annan information som varning vid överstigande hastighet 50 km, 70 km, 90 km, 110 km.

Du själv kan själv lägga till och lagra egna platser i minnet genom enkla knapptryckningar; tex skolor, viltstråk, farlig vägsträcka och där du anser att en påminnelse är på sin plats.

Navirad GPS 4 vet i vilken riktning du kör tack vare GPS-teknologi. När du närmar dig en hastighetskamera, POI=egen lagrad plats, ger den ifrån sig såväl ljudsignal som visuell information om hastighet och avstånd. Du kan själv anpassa tid mellan sträcka för avståndet till lagrad plats.

Navirad GPS 4 har en 4-digital ljusskärm och en nyutvecklad och snabbare processor med ett större minne där upp till 80,000 koordinater kan lagras och du kan själv lagra 186 egna riskzoner.

Navirad GPS 4 är 100% laglig med sin GPS teknik och databas, har hög kvalitet, är lätt att installera och använda. Den levereras med databas för Sverige, Norge och Finland.

Support & uppdatering
T-Mobilteknik uppdaterar och kontrollerar databasinformation regelbundet. Vi kan inte garantera att alla hastighetskameror finns med i databasen då det kan förekomma tillfälliga lokala förändringar eller förändringar i samband med att nätet av hastighetskameror byggs ut.

Ansvar:
Navirad GPS 4 är en trafiksäkerhetsprodukt som skall hjälpa privata såsom yrkesförare att köra trafiksäkert. Att hålla rätt hastighet är just en del av trafiksäkerheten. När man blir obetänksamt ett ögonblick och exempelvis kör för fort, står mycket på spel. Inte bara höga böter och indrag av körkort, utan den trafikfara man utgör för sig själv och andra. Vid användande av Navirad GPS 4 är det föraren som har ansvaret för att gällande hastighet hålls. Vare sig tillverkare, importör eller återförsäljare tar ansvar för eventuella konsekvenser som förare förorsakar med produkten installerad.

Funktioner i Navirad GPS 4:

 • Nytt program för automatiska kontroll av uppdateringar av databasen
 • Hastighetsmätare som visar exakt hastighet genom GPS systemet
 • Inbyggd hastighets begränsning
 • Elektronisk kompass
 • Välj mellan att få varning i sträcka eller tid, före riskzon
 • Beräknar vinkel till mätplats för att förhindra falsklarm
 • Visar i display samt via röst gällande hastighet på mätplatsen samt din egna körda hastighet
 • Volymkontroll
 • Uttag för extern/yttre antenn
 • Inbyggd 24h klocka
 • Möjlighet att ansluta till extern audio/hörlursutgång.
 • Test av alla meddelanden, ljud och display samt teknisk funktions test.

Navirad GPS 4 levereras med:
Huvudenhet med databas för Sverige, Norge och Finland, magnetfäste för fastsättning, strömkabel för cigarettändaruttag, USB-kabel, CD-ROM med programvara och bruksanvisningar på svenska, norska, finska, engelska,franska, spanska, tyska, italienska och holländska samt gratis uppdateringar.

Uppdateringar - Fartkameravarnare Navirad GPS4
Produktuppdateringar och databaser hämtar ni på www.tmobilteknik.com
Adress
Hyvlaregatan 1
461 32 Trollhättan, Sverige
E-post
info@tmobilteknik.com
support@tmobilteknik.com
Telefon
Vardagar 8.00 - 16.00
+46 (0) 520 422 560