Svenska English
Produkt - Fartkameravarnare Navirad GPS2

Fartkameravarnare Navirad GPS2

GPS 2 är precis som sin succe´lillasyster GPS1.

Navirad GPS 2 är en fartkameravarnare som värnar om trafikanters säkerhet och hjälper dig att hålla rätt hastighet på vägarna. Med en inbyggd 12-kanalers satellitmottagare beräknar den din position varje sekund och kan därigenom räkna ut fordonets hastighet som syns på skärmen.

Navirad GPS 2 jämför hela tiden din position med den inbyggda databasen för att se om det finns lagrade platser framöver.
Tack vare en högklassig 3 koordinaters anti-falsk-larms teknologi, så kan du vara säker på att den larmar vid rätt tidpunkt och avstånd.

Navirad GPS 2 vet i vilken riktning du kör tack vare GPS-teknologi. När du närmar dig en hastighetskamera, POI=egen lagrad plats, ger den ifrån sig såväl ljudsignal som visuell information om hastighet och avstånd. Med Navirad GPS 2 har du större möjlighet att själv anpassa tid mellan sträcka för avståndet till lagrad plats.

Navirad GPS 2 där du själv kan lägga till och lagra egna platser i minnet genom enkla knapptryckningar; tex skolor, viltstråk, farlig vägsträcka och där du anser att en påminnelse är på sin plats.

Navirad GPS 2 har en 4-digital ljusskärm och är något mindre i storlek än GPS1, men har en nyutvecklad och snabbare processor och ett större minne där upp till 80,000 koordinater kan lagras och du kan själv lagra 186 egna riskzoner.

Navirad GPS 2 är 100 % laglig med sin GPS teknik och databas, har har hög kvalitet, är lätt att installera och använda. Den levereras med databas för Sverige, Norge och Finland.

Support & uppdatering
T-Mobilteknik uppdaterar och kontrollerar databasinformation regelbundet. Vi kan inte garantera att alla hastighetskameror finns med i databasen då det kan förekomma tillfälliga lokala förändringar eller förändringar i samband med att nätet av hastighetskameror byggs ut.

Ansvar
Navirad GPS 2 är en trafiksäkerhetsprodukt som skall hjälpa privata såsom yrkesförare att köra trafiksäkert. Att hålla rätt hastighet är just en del av trafiksäkerheten. När man blir obetänksamt ett ögonblick och exempelvis kör för fort, står mycket på spel. Inte bara höga böter och indrag av körkort, utan den trafikfara man utgör för sig själv och andra.

Vid användande av Navirad GPS 2 är det föraren som har ansvaret för att gällande hastighet hålls. Vare sig tillverkare, importör eller återförsäljare tar ansvar för eventuella konsekvenser som förare förorsakar med produkten installerad.

Funktioner i Navirad GPS 2:

 • Fartkameravarnare
 • Hastighetsvarnare
 • Hastighetsmätare som visar exakt hastighet genom GPS systemet
 • Inbyggd hastighets begränsning
 • Elektronisk kompass som visar färdriktning
 • Lagring av egna positioner
 • Nytt program för automatiska kontroll av uppdateringar av databasen
 • Kompatibel med SPECS (medelhastighets mätning)
 • Fritt val mellan tid eller sträcka för varning.
 • Beräknar vinkel till fartkamera (för att förhindra falsklarm)
 • Visar gällande hastighet på mätplatsen samt din egna körda hastighet
 • Volymkontroll
 • Utgång för extern/yttre antenn
 • Inbyggd 24h klocka
 • Fungerar både för 12-24 volt


Navirad GPS 2 levereras med:
Huvudenhet med databas för Sverige, Norge och Finland, magnetfäste för fastsättning, strömkabel för cigarettändaruttag, USB-kabel, CD-ROM med programvara och bruksanvisningar på svenska, norska, finska, engelska, franska, spanska, tyska, italienska och holländska samt gratis uppdateringar.

Uppdateringar - Fartkameravarnare Navirad GPS2
Produktuppdateringar och databaser hämtar ni på www.tmobilteknik.com
Adress
Hyvlaregatan 1
461 32 Trollhättan, Sverige
E-post
info@tmobilteknik.com
support@tmobilteknik.com
Telefon
Vardagar 8.00 - 16.00
+46 (0) 520 422 560